Isdraken (11(åldersgräns))

 

Mik, som är 11 år, är en lite udda kille med stora öron och livlig fantasi. Han hatar hundar, men älskar hårdrock, sin brorsa och valar. En dag kommer två personer från sociala myndigheterna och säger att Mik måste flytta till sin faster i Norrland. När Mik kommer dit vill han först bara åka därifrån, men sakta finner han sig till rätta.

Han blir kär för första gången, jobbar i en kattfabrik och lyckas bli vän med bröderna Bengt och Bertil som inte pratat med varandra på 30 år. Men Miks äventyr fortsätter då myndigheterna beslutar sig för att flytta Mik igen och han bestämmer sig för att rymma på en Isdrake.

 

Premiär:
24 februari 2012
  • Längd:
    1 timme 20 minuter
    Åldersgräns:
    Från 11 år
  • Skådespelare:
    Feline Andersson, Philip Olsson, Lisbeth Johansson, Malin Morgan
  • Regissör:
    Martin Högdahl
     
     
    (Baffy)
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 

Filmtopp?

Hej♥ Har en idé! Vad sägs om att vi har en kategori som heter typ Filmtopp eller något sånt.. Vi dömmer olika filmer som vi har sett och ger den poäng mellan 0-5. Verkar det bra... Då får ni olika filmtps :)
 
Jag kan göra ett litet smakprov till er om några filmer :)
 
 
En liten hälsning
 
/ Baffy
 
 
 
Frågor eller annat?
Mejla:
[email protected]
 

Hemma!!

Hej svejs!
 

Jag har inte varit hemma idag.. Men nu är jag det!! Vi har varit hos pappas kompis och ätiti lunch. Jag var typ "barnvakt" till deras son som ville leka "gömma YumYum". YumYum är hans gosekatt som han haft sen han var 1 år.
Det var ganska roligt i början men sen var det lite tröttsamt eftersom man inte hittade ett ställe att gömma YumYum på... När jag kom hem ringde jag fem kompisar men ingen av dem svarade i telefon.. Konstigt.. Men istället för att försöka ringa flera gånger så valde jag att blogga lite.. När jag loggade in tittade jag på statistiken och blev ganska glad av att det stog 3 unika besökare.. VI har inte så många läsare men jag är ändå glad att vi har lite.. Som jag brukar säga: Bättre lite än inget alls!
 
HAHHAHAHAHAHHA...
Nu  tror jag att jag ska gå. Tänkte läsa lite bloggar och sånt.. Hoppas ni har haft ett trevligt sommarlov, för snart börjar skolan igen.. LÄNGTAR.. Saknar alla kompisar :(
 
 
Frågor eller annat?
Mejla:
[email protected]

sover hos en kompis

Hej!!! Just nu är jag hos en kompis.. Jag sover över hos Earth. Han har somnat. Så jag sitter med mobilen och bloggar lite :) Imorrn kanske vi skulle på bio när pappa hade hämtat oss med bilen. Vi skulle se på Ice Age 4!
Någon annan som har sett den?? Vad tyckte ni?? Längtar...

* Justins konsert: det blev ett negativt svar om konserten. Jag berättade för Nicki om vad som kunde hända och hon ville inte heller gå. Då skulle vi hitta på något roligt tillsammans :)

*Bloggen: Jag har int ringt de andra än om blogg-schemat men ska försöka göra det så fort som möjligt :)

*: Vad ska denna punkt handla om?? Hmmm...

*:Skolan: Har fortfarande sommarlov men börjar skolan om en månad igen ;)


Drömm sött!
Baffy

Frågor eller annat?
Mejla:
[email protected]

Schema??!

Hej på er! Jag har funderat på om inte vi på daw behöver ett blogg-schema?? Vi är ganska dåliga på uppdatering och sånt.. Så vad sägs?? Bra elr dåligt med schema... Skriv vad ni tycker!
Schemat skulle kunna se ut så här:

Mandiza: Måndag, Onsdag
Denne: Tisdag, Torsdag
Baffy: Fredag, Lördag

Så skulle det kunna se ut.. men måste såklart fråga de andra vilka 2 dagar som passar.. Söndag kunde man vila, enligt vad jag tänkte XD XD XD XD

Nå? Kommentera gärna om vad ni tycker!

Nattinatt
Baffy

Frågor elr annat?
Mejla:
[email protected]

FEBER

Haha, rubriken beskriver inte allt! Jag har feber... BIEBER-FEVER! Juste.. jag kanske ska på hans konsert den 23:e April 2013!! Med kanske menas att jag väntar på svar från mamma o pappa :( Hoppas att det blir ett "ja"... kommer bli superglad då! Han e bland de bästa av mina idoler... Jag vet att vissa av er läsare int gillar Justin D Bieber men jag står upp för det jag gillar!!! Jag ska (om jag får) åka med Nicole, Sara, Lina och Cassie :)

Puss på er!!!!

/Beliber-n Baffy XD

"god natt"

Hej! Förlåt att jag skriver vid den här tiden men ni kanske ville ha något att läsa på en måndagsmorgon?? Jo, dagens planering:

* Vi ska bjuda familjen på middag och som jag fattat det ska det tydligen bli thailändskt seafood.. Låter gott, har inte ätit det på länge, så önska mig lycka till med att inte spilla mat på hela bordet ;)

* Jag hade tänkt testa bygga "speciella" dörrar på "Minecraft". Hoppas det kommer att funka..

* Om jag inte spelar minecraft kanske jag kan ringa en kompis??

* Hmm... vad ska jag mer göra?? Kanske skriva ett annat inlägg??

*... ??

PS jag skriver från mobilen, så om det blir en massa stavfel så beror det på att min mobil inte funkar så super bra när man skriver snabbt... Men jag gör så gott jag kan...

Ha en bra dag och fortsätt njuta av sommarlovet!!!

/Baffy

DAW

Vi är tre vänner som äger denna blogg. Vi heter: Amanda/Mandiz Denise/Denne Wijitra/Baffy! Vi är alla födda år 2000. Här kan ni läsa om vår vardag, se bilder m.m Hoppas ni fortsätter följa den! Tack från oss!

RSS 2.0